Aankoop van beleggingsobject

Bent u van plan om te gaan beleggen in vastgoed? Een beleggingsobject kopen om te verhuren kan heel interessant zijn. Maar is het aankopen van een object nog wel interessant in deze markt? En waar moet u verder op letten? Dit zoekt Donné Vastgoed graag voor u uit en zal u helpen in elke stap van het proces.

Bij de aankoop van een beleggingspand zijn er een aantal zaken die erg belangrijk zijn om op te letten waar onder het rendement. Is het de moeite waard om te investeren in het object? Verder zijn de aspecten als in de locatie, huuropbrengsten, vergunningen en mogelijkheden ook erg belangrijk.

Beleggen in vastgoed is altijd toekomstgericht. Samen kijken wij naar de mogelijkheden van het object, de ontwikkelingen in de wijk, maar ook naar veranderende wetgeving en wat dat kan betekenen voor de verhuur.

Verhuurmogelijkheden

Vanwege de populariteit van de stad Utrecht zijn de huurprijzen in Utrecht vaak hoger dan de huren die worden vastgesteld op basis van de punten van de huurcommissie. Dit zullen wij voorafgaand aan een koop voor u uitzoeken. Samen met u kijken wij naar de eventuele aanpassingen aan het huis om de huurpunten te optimaliseren en waar mogelijk het huis of appartement in de vrije sector te laten vallen. Wanneer een woning in de vrije huursector valt, kunnen er markthuurprijzen worden gehanteerd, zonder dat u het risico loopt dat een huurder naar de huurcommissie stapt.

Financieren

Mocht u voor het beleggen in een object een financiering nodig hebben dan kunnen wij u doorverwijzen naar een financieel specialist die u alles kan vertellen over de mogelijkheden met betrekking tot het financieren van een beleggingsobject.