Tegenwoordig zijn er meerdere mogelijkheden om uw woning zelf te verhuren. Denk hierbij aan Social Media of online verkoopwebsites. Wat vaak niet wordt gerealiseerd is de hoeveelheid werk die de verhuur van uw woning met zich meebrengt. Ook komt hier een specifieke wet- en regelgeving bij kijken. Hierdoor is het goed om de verhuur van uw woning uit te besteden bij een professionele partij.

Graag kom ik vrijblijvend bij u langs om u advies te geven voor de verhuur van uw woning. In het gesprek zal ik u voorzien van mijn werkwijze en alle bijkomende zaken. Ik zal kijken naar wat het beste voor u is als verhuurder en hier een passend advies in geven. Eerlijkheid is voor mij erg belangrijk. Mocht uw woning of uw situatie niet geschikt zijn om te gaan verhuren dan kijk ik eerst of ik dit kan aanpassen. Is dit niet mogelijk dan moet ik u helaas een negatief verhuuradvies geven.

Door de uitgebreide selectie voorafgaand aan de bezichtiging weet ik al meerdere jaren geschikte huurders te matchen aan de verhuurders.

Bezichtigingen zijn mogelijk wanneer u dit wenst. Zowel in de weekenden als in de avonden.

Neem contact op met donné vastgoed voor een vrijblijvend advies