Verkoop van beleggingsobject

Donné Vastgoed is een vastgoedmakelaar die zich binnen de verkoop voornamelijk richt op beleggingspanden, met name in Utrecht, Amsterdam en omgeving. We beschikken over een breed netwerk van vastgoedinvesteerders die klaarstaan om uw beleggingspand, zoals een woningportefeuille, woning, appartement, bedrijfspand, kantoor of elk andere type vastgoed te kopen. Wij zullen uw pand aan meerdere investeerders aanbieden, om voor u een zo hoog mogelijk bod te realiseren.

Wij regelen de verkoop van uw pand van A tot Z

Wanneer u uw beleggingspand wilt verkopen dan nemen wij al uw zorgen met betrekking tot verkoop van het pand, uit handen. Wij regelen alles van A tot Z. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de markt van binnen en buiten. In ons netwerk bevinden zich tal van investeerders die altijd op zoek zijn naar nieuwe panden om in te beleggen. Als u uw beleggingspand wilt verkopen, is een geschikte koper dus zo gevonden.

Wij zullen uw beleggingspand middels een ‘stille verkoop’ aanbieden. Uw pand wordt dus niet openbaar te koop gezet. De 'stille verkoop' houdt in dat wij uw pand voorleggen aan investeerders in ons netwerk waarvan wij verwachten dat ze geïnteresseerd zijn. Daarbij regelen wij voor u een marktconforme prijs.